DETONACIJA! Klubovi u PANICI: Ronaldo, Mesi i Benzema u ISTOM timu iz Premijer lige?

Autor:

Sport

06.06.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teorija zavere kruži, videćemo koliko je realna opcija.

DETONACIJA! Klubovi u PANICI: Ronaldo, Mesi i Benzema u ISTOM timu iz Premijer lige?

Foto: Tanjug/AP

Ter Štegen, Benzema, Mesi i Ronaldo

Evropa se trese i velika bomba mogla bi da eksplodira.

Mediji u Velikoj Britaniji plasirali su vest da bi Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi i Karim Benzema u bliskoj budućnosti mogli da zaigraju za Njukasl.

Kako je ovo zapravo moguće?

Ronaldo i Benzema su već stigli u Saudijsku Arabiju, a Mesi se čeka i ako sva trojica budu deo tamošnjeg šampionata mogli bi da budu prosleđeni Njukaslu na pozajmicu.

 

 

Javni investicioni fond Saudijske Arabije drži 80 odsto akcija Njukasla i nedavno su postali vlasnici i Al Nasra, Al Atihada i Al Hilala, gde u svojim rukama imaju 75 odsto akcija.

Ronaldo je trenutno član Al Nasra, Benzema je potpisao za Al Itihad, dok se Mesijev transfer u Al Hilal čeka, a Britanci tvrde da niko neće moći da spreči njihov dolazak u Njukasl ukoliko se klub odluči za ovakav potez.

Ipak, suvlasnik Njukasla Džejmi Reuben davno je poručio da razloga za brigu nema, te da neće kršiti finansijski fer-plej, ali videćemo da li će stajati iza svojih reči ili će ih pogaziti i formirati najzvučniju trojku u istoriji fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading