TRESE SE PLANETA! Mesi dobija NAJVEĆI UGOVOR u fudbalskoj istoriji! Argentinac pomera sve GRANICE!

Autor:

Sport

30.05.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Saudijske Arabije izašao sa ponudom od koje se vrti u glavi.

TRESE SE PLANETA! Mesi dobija NAJVEĆI UGOVOR u fudbalskoj istoriji! Argentinac pomera sve GRANICE!

Foto: Tanjug

Čelnici fudbalskog kluba Al Hilal iz Rijada ponudili su napadaču Pari Sen Žermena i kapitenu svetskog šampiona Argentine Lionelu Mesiju dvogodišnji ugovor u vrednosti od 1.200.000.000 evra, prenosi Futmerkato.

Otac i menadžer argentinskog fudbalera Horhe Mesi je navodno dogovorio sve uslove ugovora.

- Prvi izbor Mesija je povratak u Barselonu, ali katalonski klub ne može da ga angažuje zbog teške finansijske situacije. Mesi se zbog toga okrenuo Saudijskoj Arabiji. Njegov otac Horhe je već prihvatio ponudu Al Hilala - piše Futmerkato.

Francuski mediji navode da su čelnici kluba iz Rijada dogovorili prelazak Serhija Busketsa, a u toku su pregovori i sa Đordijem Albom.

Mesi je pre nekoliko nedelja boravio u Saudijskoj Arabiji, ali je tada izjavio da nije pregovarao sa Al Hilalom, već da je obavljao ambasadorske dužnosti.

 

 

Kapiten "gaučosa" je sportski ambasador Saudijske Arabije, a u PSŽ je stigao 2021. iz Barselone, dok ima ugovor sa novim-starim šampionom Francuske do 30. juna ove godine.

Ukoliko dođe do transfera u arapski Al Hilal, Lionel će postati najskuplji igrač u istoriji, ne samo fudbala, već i celog sporta!

On je, podsetimo, prošao Barseloninu čuvenu "La Masiju", dok je pre dolaska u Evropu igrao za mlađe kategorije Njuels Old Bojsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading