ZVEZDAŠI, OBRATITE PAŽNJU! Šampion objavio termin prodaje ulaznica za finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog!

Autor:

Sport

23.05.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u četvrtak (21.00) na stadionu "Rajko Mitić".

ZVEZDAŠI, OBRATITE PAŽNJU! Šampion objavio termin prodaje ulaznica za finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog!

Foto: Starsport

Delije tokom meča Zvezda - TSC

Zbog toga je klub iz Ljutice Bogdana obavestio sve zvezdaše o terminu prodaje ulaznica, uoči dolaska rivala sa Banovog brda.

Samo dan ranije, Zvezda je odredila cene ulaznica, a sada se zna da će njihova prodaja putem interneta početi u utorak, 23. maja od 12.00, preko ovog linka.

Što se tiče prodaje karata na blagajnama stadiona Marakane, ona će se vršiti u sredu, 24. maja u terminu od 10 do 18 sati, kao i na dan utakmice u periodu od 12 do 21 čas.

Foto: Starsport

 

Ukoliko trijumfuje, Crvena zvezda će po treći put zaredom odbraniti "duplu krunu", po čemu bi postala jedinstvena u istoriji srpskog fudbala.

Podsetimo, ni u takmičenju bivše "Juge" ovakav rezultat nijedan klub nije uspeo da ostvari, pa bi crveno-beli postali apsolutni rekorderi.

Republika

Foto: Starsport

 

Inače, Zvezda je odavno osvojila Mozzart Bet Superligu, pobedom nad TSC-om iz Bačke Topole, istog rivala kojeg je eliminisala i u polufinalu najmasovnijeg srpskog takmičenja rezultatom 3:0. Strelci u tom meču bili su: Gelor Kanga iz penala, Mirko Ivanić i Kings Kangva.

Sa druge strane, Čukarički je izbacio Vojvodinu u Novom Sadu sa 1:0, golom bivšeg prvotimca Crvene zvezde Luke Adžića u ponovljenoj utakmici.

Duel je, podsetimo, dan ranije bio prekinut zbog provale oblaka, pri vođstvu "brđana" od 2:0, ali je morao da se igra ponovo od prvog minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading