NOVI ŠOU U REŽIJI LALATOVIĆA: Umalo TUČA u Surdulici - strateg želeo da se OBRAČUNA sa navijačima! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.05.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo je u centru pažnje iz ne baš sjajnih razloga.

NOVI ŠOU U REŽIJI LALATOVIĆA: Umalo TUČA u Surdulici - strateg želeo da se OBRAČUNA sa navijačima! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Radnika iz Surdulice i Mladosti GAT odigrali su nerešeno 1:1 (0:0), u petom kolu plej-auta Superlige Srbije.

Na gol se čekalo do 49. minuta kada je Radnik poveo golom Petra Kunića, a konačan rezultat postavljen je u 65. minutu duela nakon pogotka iskusnog napadača Nemanje Milića. 

Ovim remijem ne mogu da budu zadovoljna ni jedna, a ni druga ekipa, pošto su i dalje u zoni ispadanja i smeši im se Prva liga Srbije. Pogotovo je situacija loša za Mladost, koja sada može da opstane samo u teoriji.

To je očigledno iznerviralo Nenada Lalatovića, trenera novosadske ekipe, koji je uz i trpeo uvrede tokom čitavog meča od strane navijača Radnika, a po okončanju meča mu je očigledno prekipelo, pošto je hteo da se obračuna sa domaćim navijačima. Ipak, zadržali su ga, pa je veći incident izostao.

Drama u borbi za opstanak se nastavlja. Radnički i Spartak na svom kontu imaju po 35 bodova, Javor 34, Mladost Lučani 32, Radnik 31, dok je Mladost GAT poslednja sa 29 bodova.

Podsetimo, Lalatović nikada u svojoj karijeri nije ispao sa nekom ekipom, pa će dati sve od sebe do kraja sezone da nastavi ovaj sjajan niz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading