LALATOVIĆ I MLADOST NAMESTILI UTAKMICU? Slavni stručnjak ŠOKIRAO javnost svojom izjavom!

Autor:

Sport

15.05.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakuvalo se u finišu plej-auta Superlige.

LALATOVIĆ I MLADOST NAMESTILI UTAKMICU? Slavni stručnjak ŠOKIRAO javnost svojom izjavom!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Do kraja plej-auta u najvišem rangu fudbala u Srbiji ostala su još samo tri kola, a nekolicina timova se grčevito bori za opstanak u Superligi.

Jedan od tih timova je i ekipa Mladosti GAT, koja na tri kola do kraja ima četiri boda manje od Radničkog iz Niša i Mladosti iz Lučana, pa je novosadskoj ekipi potrebno pravo malo čudo, ukoliko želi da i naredne sezone bude član elitnog ranga takmičenja.

Po običaju, u finišu sezone se određene utakmice i njihov rezultat dovode u pitanje, a sada je to slučaj sa duelom Mladosti GAT i Kolubare, koja je odigrana u Novom Sadu, a koja je pripala ekipi Nenada Lalatovića sa 1:0, golom sa bele tačke.

Nakon što su se pojavile sumnje u regularnost ovog meča, oglasio se i sam Lalatović, koji je svojom izjavom šokirao javnost, ali je i jasno pokazao da sa nameštanjem nema ništa.

- Ukoliko neko dokaže da je Mladost GAT namestila neku utakmicu, dajem predlog ne da se kazni klub, nego neka nadležni mene sankcionišu doživotnom diskvalifikacijom iz fudbala! Jer, to tvrdim, Nenad Lalatović nikada u karijeri nije odigrao ni jednu nameštenu utakmicu - rekao je Lalatović.

Foto: Starsport

Nenad Lalatović, trener Mladosti GAT

FSS je pokrenuo postupak ispitivanja rezultata Superlige Srbije, na osnovu informacija UEFA, a videćemo na kraju da li će biti sankcija za nekoga.

Poddetimo, Mladost GAT u ponedeljak od 18 časova igra u Surdulici protiv Radnika meč plej-auta Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading