UDARIO BRAT NA BRATA: Opšti HAOS u Nišu, Lalatović i Šarac kao u rijalitiju!

Autor:

Sport

21.04.2023

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji veliki prijatelji imali su novi, ovoga puta verbalni duel uživo.

UDARIO BRAT NA BRATA: Opšti HAOS u Nišu, Lalatović i Šarac kao u rijalitiju!

Foto: Starsport

Fudbaleri novosadske Mladosti su kao gosti pobedili niški Radnički (1:0) u prvom kolu plej-auta Superlige Srbije. Nakon utakmice usledio je opšti na konferenciji za medije na kojoj su se našli doskorašnji saradnici - Nenad Lalatović i Dragan Šarac.

Sve je izgledalo da će biti u redu, jer su došli zajedno na konferenciju, ali je Lalatović posle uvodne reči žestoko obrusio Šarcu i sasuo mu sve u lice o potezu koji je nekadašnji fudbaler Spartaka i Zvezde uradio kontroverznom treneru. Podsetimo, kada je Lalatović napustio niški Radnički, Šarac je ostao i preuzeo ulogu prvog trenera.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Šarac

- Mislim da smo zasluženo pobedili. Odigrali smo taktični perfektnu utakmicu. Ja sam potpuno izmenio postavku, jer sam znao da me Dragan Šarac odlično poznaje. Ja njega nisam poznavao kao šefa stručnog štaba, ali jesam kao mog dugogodišnjeg pomoćnika, kao brata, člana porodice. Za srce me je ujeo, ali ja i dalje njemu želim sve najbolje. Što želim sebi, želim i njemu, što želim mojoj ćerki, želim i njegovoj, ali smatram da nije smeo ovo da uradi, da je morao da ode sa mnom - rekao je trener GAT-a, a onda je Šarac ustao:


- Ja ću da odem, ti završi, pa ću da se vratim. Ne želim više da slušam kako pričaš o mojoj porodici - prilično ljutim tonom se obratio Šarac, ali mu je Lalatović uzvratio:

- Zemljače, da si pravi trener, dao bi ostavku posle četiri poraza! Eto, ne može da istrpi kritiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading