CRVENA ZVEZDA OSTAJE BEZ LIDERA? Na Marakanu stigla MILIONSKA ponuda iz komšiluka!

Autor:

Sport

11.05.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikan ozbiljan u nameri da pazari u Ljutice Bogdana.

CRVENA ZVEZDA OSTAJE BEZ LIDERA? Na Marakanu stigla MILIONSKA ponuda iz komšiluka!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Prema informacijama "Mozzart sporta" Crvena zvezda ima ponudu rivala iz ovogodišnje Lige Evrope Ferencvaroša za Aleksandra Pešića (30) vrednu 1,5 miliona evra.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić

Interesovanje Ferencvaroša za rođenog Nišliju ne datire od juče. Pojavila se ta priča još posle jesenjeg dvomeča, u kojima je Pešića imao zapažen učinak, iako nije postigao pogodak. Ferencovih 1,5 miliona evra je vrlo nego pristojna ponuda uzimajući u obzir Pešićeve godine.

Imao je popularni Šilja sezonu punu uspona i padova, tokom jeseni je vadio crveno-bele na teškim gostovanjima u Novom Pazaru i Nišu, ali je tokom proleća zapao u krizu. Golgeterski post je prekinuo protiv Voždovca i tako stigao do brojke od 14 golova u svim takmičenjima. Očekivalo se više od snažnog napadača, uzimajući u obzir sjajan prvi mandat sa 25 golova i 21 asistencijom.

Aleksandar Pešić pored Crvene zvezda nastupao i za OFI sa Krita, Šerif, Jagodinu, Tuluz, Atalantu, Al Itihad, Seul, Makabi Tel Aviv i Karagumruk. Za reprezentaciju Srbije odigrao je jedan meč - 2016. godine protiv Ukrajine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading