NEĆE IGRATI U UTORAK! Glavobolja u Madridu: Real iznenada ostao bez NAJBOLJEG IGRAČA!

Autor:

Sport

24.04.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogroman hendikep za velikana sa Pirineja.

NEĆE IGRATI U UTORAK! Glavobolja u Madridu: Real iznenada ostao bez NAJBOLJEG IGRAČA!

Foto: Tanjug/AP

Grb Real Madrida

Kapiten Real Madrida Karim Benzema propustiće gostovanje Đironi u okviru 31. kola španske Primere, potvrdio je trener "galaktikosa" Karlo Anćeloti.

Osvajača Zlatne lopte u utorak od 19 časova i 30 minuta neće biti na terenu zbog povrede, a o njegovom značaju za tim govorio je trofejni italijanski stručnjak.

- Benzema će igrati protiv Almerije za vikend ako se oporavi od povrede. On je veoma važan za Real, u prethodnim mečevima je bio fantastičan i nije se štedeo. On želi da igra čim to bude moguće i mi ga podržavamo u tome - izjavio je Anćeloti za sajt kluba.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Anćeloti potvrdio - Real bez Benzeme na Đironu

Pored Francuza, Madriđani će na megdan Đironi i bez Azara, Sebaljosa, Alabe i Mendija, a mediji spekulišu da se Real "čuva" za polufinalni dvomeč Lige šampiona sa Mančester sitijem.

Podsetimo da iskusni francuski golgeter u decembru puni 36 godina, tekuće sezone odigrao je 20 prvenstvenih mečeva na kojima je postigao 14 pogodaka, uz tri asistencije.

Gigant iz španske prestonice se nalazi daleko od odbrane titule, pošto na osam kola pre kraja La Lige zaostaje čak 11 bodova za vodećom Barselonom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading