SAMPDORIJI SAMO BOD PROTIV LEĆEA: Stanković sve bliži Seriji B! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.04.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je tekao meč, tim iz Đenove može biti presrećan što su uopšte i bod osvojili.

SAMPDORIJI SAMO BOD PROTIV LEĆEA: Stanković sve bliži Seriji B! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Trener Sampdorije Dejan Stanković

Fudbaleri Lećea i Sampdorije odigrali su 1:1 (1:0) u prvom meču nedeljnog programa italijanske Serije A.

Domaći tim je bio dominantan u prvom delu igre, uputio je neverovatan 21 udarac na gol Đenovljana, a jedini koji je završio u mreži je bio onaj iz 31. minuta, kada je Asan Cesaj savladao Ravalju. Tim rezultatom se otišlo i na poluvreme.

Uspeli su gosti da se konsoliduju u nastavku, preko Hesea su i sitigli do izjednačenja u 75. minutu, nakon dodavanja Manola Gabijadinija, ali više od toga nisu uspeli, pa su na kraju obe ekipe morale da se zadovolje sa po samo jednim osvojenim bodom.

To je svakako lošija vest za Sampu, koja je ostala prikovana za dno Serije A, sa svega 16 osvojenih bodova, čak deset manje od Specije koja je 17,  pa deluje da samo čudo može da spasi Dejana Stankovića i njegove igrače. Sa druge strane, Leće je i dalje na 16. mestu, sA 28 bodova.

U narednom kolu, Leće će gostovati Milanu, dok Sampa čeka Speciju, u verovatno poslednjoj šansi da se ova sezona preokrene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading