POPUT LAZARA SAMARDŽIĆA! Srbija OTELA Nemačkoj DESETKU - igraće za "orlove"! (FOTO)

Autor:

Sport

13.04.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za srpski fudbal.

POPUT LAZARA SAMARDŽIĆA! Srbija OTELA Nemačkoj DESETKU - igraće za "orlove"! (FOTO)

Foto: Starsport

Lazar Samardžić u dresu reprezentacije Srbije

Fudbalski savez Srbije odneo je još jednu veliku pobedu nad nemačkom "kućom fudbala"! Talentovani ofanzivni vezista Marko Mladenović odabrao je da ubuduće nastupa za "orlove", umesto "pancera", čiji je dres do sada nosio u mlađim reprezentativnim kategorijama.

Mladenović se najbolje snalazi na poziciji "desetke", a istakao se u omladinskoj Bundesligi u opremi Ajntrahta iz Frankfurta. Na 15 utakmica je postigao dva gola, uz devet asistencija, a od sada će igrati za "orliće", pošto će se staviti na raspolaganje selektoru Radovanu Krivokapiću.

 

 

Podsetimo, Srbija je nedavno pretekla Nemce u trci za asa Udinezea Lazara Samardžića, koji je ostvario debi u nacionalnom timu na startu kvalifikacija za EURO. Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija savladali su Litvance sa 2:0, a Samardžić je dobio šansu u drugom poluvremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading