BILI SMO POD VELIKIM PRITISKOM: Rikardu pao KAMEN SA SRCA nakon gola i pobede Partizana!

Autor:

Sport

06.04.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle serije od pet uzastopnih neuspeha u Humskoj, crno-beli su konačno stigli do trijumfa.

BILI SMO POD VELIKIM PRITISKOM: Rikardu pao KAMEN SA SRCA nakon gola i pobede Partizana!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana slave vodeći gol protiv Voždovca

Fudbaleri Partizana savladali su na svom terenu ekipu Voždovca sa 1:0 (1:0) u meču 29. kola Superlige Srbije.

Jedini pogodak na meču postigao je napadač "parnog valjka" Rikardo Gomeš, koji je u petom minutu zatresao mrežu gostujuće ekipe.

Nakon utakmice, strelac jedinog gola se oglasio i istakao da su pred ovaj meč on i njegovi saigrači osećali veliki pritisak.

- Nismo pobedili pet utakmica na našem stadionu. Zaslužili smo ovu pobedu, bez obzira i na igru i na to ko je dao gol. Nadam se da će nam ova pobeda dati samopouzdanje da nastavimo dalje i uradimo dobre stvari oslobođeni velikog pritiska koji konstantno osećamo. Zaista je mnogo nas bilo pod pritiskom zbog rezultata, što je normalno, i nadam se da će sledeća utakmica biti bolja - rekao je Gomeš.

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš u dresu Partizana

Istakao je da je golman Voždovca bio odličan i da je zaslužan što je ostalo samo 1:0.

- Mnogo toga smo promašili, ali je i golman Voždovca bio odličan. Medjutim, dobra stvar je što smo kreirali i stvarali šanse, jer u poredjenju sa prošlom utakmicom, sa Vojvodinom, to nije bio slučaj. E, sad moramo to da i nastavimo i poboljšamo, ali i radimo na tome da i postižemo golove - dodao je napadač Partizana.

Za kraj, istakao je da do kraja njegov tim očekuje osam malih finala.

- Svaka utakmica je sada važna! Imamo još osam utakmica i za nas osam finala. Sada se treba odmoriti i već početi sa pripremama za utakmicu protiv Čukaričkog za koju svi znamo da će biti teška, ali u koju ulazimo sa željom i idejom da uzmemo tri boda - zaključio je Gomeš.

Podsetimo, pobedom protiv ekipe Voždovca, Partizan se popeo na treće mesto na tabeli Superlige, sa bodom više od Čukaričkog, koji danas u Ivanjici gostuje Javoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading