PODLO, ZAVIDNO, NE MOGU DA PREŽALE: Hrvati pokazali koliko ih BOLI velika navijačka pobeda delija! (VIDEO, FOTO)

Autor:

Sport

19.02.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strasti se ne stišavaju posle dominacije najvatrenijih tifoza aktuelnog prvaka Srbije.

PODLO, ZAVIDNO, NE MOGU DA PREŽALE: Hrvati pokazali koliko ih BOLI velika navijačka pobeda delija! (VIDEO, FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen

Superligaška pobeda Crvene zvezde nad Čukaričkim (3:0) ostaće upamćena po spektakularnom izdanju priređenom od strane delija na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić". Najvatrenije pristalice crveno-belih pohvalile su se navijačkim trofejima koje su "osvojili" tokom boravka u Italiji, a o tom gestu bruji čitava Evropa.

Naime, delije su zapalile zastave Rominog "fedajna", jedne od najstarijih i najpriznatijih podgrupa tifoza popularne "vučice". Budući da su oni u prijateljskim odnosima sa BBB, o akciji srpskih fanova naširoko se pisalo i u Hrvatskoj. Tekst na "Index-u", pod naslovom "Delije uz poruku o BBB-ima pokazali i zapalili transparente navijača Rome", obiluje komentarima na osnovu kojih se jasno može zaključiti da Hrvate boli podvig delija.

Neke od njihovih sramnih reakcija, koje podsećaju na akciju "Oluja", možete pročitati u nastavku.

Republika

Foto: Printscreen/index.hr

 
Republika

Foto: Printscreen/index.hr

Neki od komentara na sajtu "Index.hr"

 

Na severu "Marakane" istaknut je i transparent "Izabrali ste pogrešno društvo", koji jasno aludira na prijateljstvo Rimljana sa navijačima zagrebačkog Dinama, a sve uz adaptirane stihove hita "Za dobra stara vremena".

Podsetimo da su delije imale veliku pomoć navijača Napolija prilikom krađe u "večnom gradu", a sve je odrađeno u sklopu gostovanja košarkaške sekcije Crvene zvezde u Milanu pre nešto više od dve nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading