GROBARI, OBRATITE PAŽNJU NA OVO: Rikardo još jednom pokazao da mu je Partizan IZNAD SVEGA!

Autor:

Sport

16.02.2023

23:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gomešov potez presudio Šerifu u prestonici Moldavije.

GROBARI, OBRATITE PAŽNJU NA OVO: Rikardo još jednom pokazao da mu je Partizan IZNAD SVEGA!

Foto: Starsport

Napadač Partizana Rikardo Gomeš

Napadač Partizana Rikardo Gomeš, strelac pobedonosnog gola u Kišinjevu, izjavio je posle utakmice da je trijumf važniji od činjenice da je upravo on zatresao mrežu Šerifa.

SVI ŽIVI GA NAPADAJU, A PETRIĆ GA BRANI: Trener Partizana stao u zaštitu OVOG IGRAČA posle pobede nad Šerifom!

Mislim da mi nije prvi gol od oktobra, kako kažete (odgovor novinaru op. aut), nego od novembra, protiv Nice - naveo je afrički centarfor, a potom je dodao:

Ono što je važnije od gola je da je to pomoglo ekipi. Naravno da sam zadovoljan rezultatom, bilo je veoma teško, težak protivnik, teren nije bio sjajan za igru, ali ekipa je uradila dobar posao i zaslužila pobedu - zaključio je Gomeš.

Podsećanja radi, golgeter sa Zelenortskih Ostrva se po 84. put upisao u listu strelaca u crno-belom dresu, čime je pretekao El Fardua Bena i postao rekorder među strancima koji su se okušali u srpskom fudbalu.

POBEDILI ŠERIF, ALI U MISLIMA I DALJE PORAZ OD MLADOSTI: Zlatan se obratio navijačima!

Najuspešniji moldavski klub će na revanš meč koji se igra u Humskoj sledećeg četvrtka doputovati sa golom zaostatka, a pobednik dvomeča overiće vizu za osminu finala Lige konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading