SVI ŽIVI GA NAPADAJU, A PETRIĆ GA BRANI: Trener Partizana stao u zaštitu OVOG IGRAČA posle pobede nad Šerifom!

Autor:

Sport

16.02.2023

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg kluba iz Humske izrazio zadovoljstvo učinjenim u glavnom gradu Moldavije.

SVI ŽIVI GA NAPADAJU, A PETRIĆ GA BRANI: Trener Partizana stao u zaštitu OVOG IGRAČA posle pobede nad Šerifom!

Foto: Starsport

Trener Partizana Gordan Petrić

Fudbaleri Partizana ostvarili su odličan rezultat u Kišinjevu savladavši Šerif rezultatom 1:0, a trener "parnog valjka" Gordan Petrić pohvalio je partiju defanzivnog veziste Ljubomira Fejse.

- Sve čestitke momcima, očekivao sam tešku utakmicu, što se i pokazalo. U prvom poluvremenu smo mogli da budemo mirniji na lopti i sigurno bi dali još jedan gol. Sa igračem manje smo imali bolje šanse, važna pobeda. Ovoga puta bih izdvojio jednog pojedinca, to inače ne radim. Reč je o Ljubomiru Fejsi, koji je često bio na meti osporavanja, ali je odigrao izvanredno - rekao je Petrić za TV "Arena", a potom je dodao:

- Zadovoljan sam rezultatom, ali su oni pokazali da su ozbiljni. Ovo je samo prvo poluvreme, nadam se da će se moji igrači odmoriti do revanša - zaključio je kormilar crno-belih.

Pobedonosni gol za vicešampiona Srbije, koji je gotovo celo drugo poluvreme na stadionu "Zimbru" igrao sa desetoricom zbog isključenja Vujačića, postigao je Rikardo Gomeš u 45. minutu, a revanš susret na programu je narednog četvrtka u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading