KRAJ SAGE U KATALONIJI: Mesijev otac otkrio da li se Leo vraća u Barsu!

Autor:

Sport

16.02.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je jasno oko povratka Lionela na stadion "Kamp Nou".

KRAJ SAGE U KATALONIJI: Mesijev otac otkrio da li se Leo vraća u Barsu!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi protiv Saudijske Arabije

Lionel Mesi, jedan od najboljih fudbalera u istoriji, ovog leta se neće vratiti u Barselonu, otkrio je njegov otac Horhe.

Naime, Mesi senior je "snimljen" na katalonskom aerodromu, što je podgrejalo nade Katalonaca o povratku njihovog miljenika, ali istina je da od velikog letnjeg transfera neće biti ništa.

- Ne mislim da će Leo igrati ponovo za Barselonu. Uslovi nisu zadovoljavajući. Nismo pričali sa Laportom, ponude nije ni bilo - reči su Horhea Mesija koje prenosi list "Sport".

 

 

Ranije je otkriveno da Leo neće produžiti ugovor sa PSŽ-om, a svetski mediji navode da rastu šanse da se od naredne sezone okuša u američkoj MLS ligi.

Podsetimo da je Mesi predvodio selekciju Argentine do osvajanja Boginje na Svetskom prvenstvu u Kataru, a nagovestio je da ima želju da zaigra i na sledećem šampionatu koji će biti odigran 2026. godine na tlu Severne Amerike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading