PARTIZANOVAC I ZVEZDAŠ - RAME UZ RAME! Fotka iz FSS koja je podelila javnost! (FOTO)

Autor: Republika

Sport

01.11.2022

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sednica skupštine Fudbalskog saveza Srbije protiče u prepucavanju predstavnika Crvene zvezde i Partizana.

PARTIZANOVAC I ZVEZDAŠ - RAME UZ RAME! Fotka iz FSS koja je podelila javnost! (FOTO)

Foto: Republika

Nenad Bjeković u Staroj Pazovi

Burno je na sednici Skupštine FSS. Najpre je Nenad Bjeković odustao od kandidature za predsednika srpske Kuće fudbala, da bi se potom na sednici prepucavali Žarko Zečević i Marko Petrović.

Međutim, ono što je upalo u oko fotoreporterima, a zatim i celokupnoj javnosti, je da su jedan do drugog sedeli osvedočeni partizanovac Tomislav Karadžić i zvezdaš i aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković.

Tole i Piksi su bili rame uz rame na sednici skupštine FSS, što je izazvalo reakcije javnosti. Neki smatraju da je to dobar potez i pokazuje pravac u kojem srpski fudbal treba da funkcioniše, bez podela, dok drugi ne gledaju tako blagonaklono na ovakav "raspored sedenja".

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tomislav Karadžić i Dragan Stojković Piski

Nije tajna da Piksija na "Marakani" ne dočekuju raširenih ruku, čak je i direktor Zvezdan Terzić u nekoliko navrata uputio teške reči prema petoj Zvezdinoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading