Šok pred 168. Večiti derbi!

Autor:

Sport

28.08.2022

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti rivali ovakvu odluku sigurno nisu mogli da očekuju.

Šok pred 168. Večiti derbi!

Foto: Starsport

Duel Dragovića i Rikarda na Večitom derbiju

Atmosfera pred 168. Večiti derbi polako se zahuktava.

U sredu 31. avgusta crveno i crno-beli odmeriće snage prvi put u aktuelnoj sezoni, a prema informacijama koje prenosi "Sport klub", Večiti rivali će se pred predstojeće duel sučiti sa nečim što se ne događa tako često kada je istorijat duela ovih ekipa u pitanju.

Naime, kako se sazneje najveće izglede da deli pravdu na 168. Večitom derbiju ima Milan Mitić iz Leskovca.

 

 

Mitić do sada nije bio učesnik svetkovine srpskog fudbala i samim tim u sredu bi mogao da debituje kada je Večiti derbi u pitanju, ali isto tako interesantan je i podatak da Milan Mitić nema status FIFA sudije.

Ukoliko se navedeno i dogodi, to bi predstavljao i presedan, jer se u istorijatu duela Crvene zvezde i Partizana retko dešavalo da sudiji bez FIFA statusa bude povereno deljenje pravde na ovakvom meču.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pravedan

29.08.2022 08:32

A sta je tu sok? Pa ne mora svaki derbi da sudi Srdjan Jovanovic..kako ove mlade sudije da napreduju, ako ne sude teske utakmice! Bravo za odluku!