MISLILI STE DA SE O NJEMU SVE ZNA: Iskusni trener otkrio tajnu staru tri decenije! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.08.2022

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako nešto teško da ste mogli i da zamislite.

MISLILI STE DA SE O NJEMU SVE ZNA: Iskusni trener otkrio tajnu staru tri decenije! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Važi za jednog od najboljih italijanskih fudbalskih stručnjaka. Iza njega je gotovo tridesetogodišnja karijera tokom koje je predvodio čak osam renomiranih članova italijanskog fudbala, a od leta 2021. godine predvodi ekipu Napolija.

Činilo se da mediji o Lučanu Spaletiju znaju sve, ali je on nedavno u intervjuu za "DAZN" otkrio nešto što je mnoge frapiralo.

Naime, Lučano Spaleti je otkrio kako već punih 30 godina skuplja fudbalske dresove i zasigurno se može reći da njegova kolekcija predstavlja verovatno i najbogatiju zbirku na svetu, a poseban kuriozitet jeste činjenica da su svi spakovani, što bi se narodskim rečnikom izreklo, "pod konac".

 

 

Novinarka "DAZN-a" je imala prilike da se i uživo uveri u bogatstvo Spaletijeve kolekcije i blago je reći da je ostala u čudu.

Treba napomenuti da je Lučano Spaleti (63) u trenerske vode uplovio sada već davne 1994. godine. Tokom dosadašnje trenerske karijere predvodio je Empoli, Sampdoriju, Veneciju, Udineze, Ankonu, Romu, Inter, a aktuleni je trener Napolija. Period od 2009. do 2014. godine je jedini kada nije radio u italijasnkom fudbalu. Tokom navedenog perioda bio je trener ruskog Zenita.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading