Poruka iz Banjaluke: Poznata Lalatovićeva sudbina na klupi Borca!

Autor:

Sport

27.07.2022

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad je sa Banjalučanima ispao u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, dok je u Premijer ligi Bosne i Hercegovine posle dva kola osvojio samo jedan bod.

Poruka iz Banjaluke: Poznata Lalatovićeva sudbina na klupi Borca!

Foto: Starsport

Priča Nenada Lalatovića kao trenera banjalučkog Borca nije počela sjajno, pošto je ispao na Farskim Ostrvima u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Takođe, u prva dva kola Premijer lige Bosne i Hercegovine osvojen je samo bod posle remija sa Slogom iz Doboja (2:2) i poraza od Sarajeva (1:3).

Zbog sve toga, popularni Lalat je ponuo ostavku, a govorilo se i o njegovom potencijalnom povratku u srpski fudbal.

O raznim informacijama koje kruže, oglasio se i Bogoljub Zeljković, potpredsednik "Velikana iz Platonove".

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

- Nenad Lalatović, po stoti put to ponavljam, ima punu podršku klupskog rukovodstva, a i on sam ima veliku želju da nastavi sa radom u FK Borac. Nenad ostaje šef stručnog štaba našeg kluba i ne ide, ni u Novi Pazar, niti u bilo koji drugi klub. Minulih dana uopšte nije bilo govora o njegovom odlasku, niti se razmišlja u tom smeru. Svesni smo da sezona nije krenula onako kako smo svi priželjkivali, ali to nam je samo motiv više da pojačamo rad na svim poljima i da se ekipa izdigne i pokaže sav svoj kvalitet - poručio je Zeljković za ATV.

Lalatović će prvu pobedu u prvenstvu tražiti u subotu od 17 časovanja kada će Borac gostovati Posušju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading