GROM IZ VEDRA NEBA! Problem za Stolicu, ŠOK ODLAZAK iz Partizana!

Autor:

Sport

11.06.2022

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevolja za novog trenera crno-belih!

GROM IZ VEDRA NEBA! Problem za Stolicu, ŠOK ODLAZAK iz Partizana!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević napustio je Partizan, a novi trener crno-belih postao je Ilija Stolica.

Prozivka za novu sezonu zakazana je za ponedeljak, ali se šef stručnog štaba "parnog valjka" suočio sa neočekivanim odlaskom, što bi se u našem narodu reklo "grom iz vedra neba".

Republika

Foto: Starsport

Tek došao, a odmah mora da "lomi glavu" - Ilija Stolica

Naime, proslavljeni vezista, a do nedavno asistent u stručnom štabu, Igor Duljaj neće biti deo tima Ilije Stolice u narednoj sezoni, sazanje Telegraf.rs.

Nekadašnjem pomoćniku Sava Miloševića i Aleksandra Stanojevića ugovor ističe krajem tekućeg meseca i on ga neće produžiti.

Republika

Foto: Starsport

"Digao sidro" - Igor Duljaj

Ovo je čudan preokret, jer je novi trener Partizana saopštio da je sa sobom poveo četiri pomoćnika, ali je rekao da će razgovarati sa određenim postojećim stručnim kadrom u redovima crno-belih da ostanu na svojim pozicijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
VALJAK

11.06.2022 19:13

ILIJA SVI BEZE OD BAGRU U FOTELJE. COVECE TRAZI POJACANJA I TO PRAVA AKO SI PRAVI TRENER. SA OVAJ SASTAV TITULE NEMA. TI SI ILIJA DOSAO DA TITULU DONESES. ZATO NE CUTI BAGRI ,VEC DAJ SPISAK ZA POJACAJNJA. PoZDRAV I SRECNO !