U PARTIZANU VERUJU: Ponavlja se 2017. godina!

Autor:

Sport

02.05.2022

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u okviru 34. kola Superlige Srbije savladali su Napredak u Krueševcu rezultatom 3:0.

U PARTIZANU VERUJU: Ponavlja se 2017. godina!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana slave gol

Strelci za crno-bele bili su Rikardo Gomeš i Marko Jevtović, a treći je autogol Saše Marjanovića, preko Nikole Terzića. Jevtoviću je to bio prvi pogodak od povratka u Humsku prethodne zime.

- Videćemo za mesec dana šta smo uradili - počinje razgovor Jevtović za zvaničan klupski sajt.

- Moramo biti fokusirani na svaki sledeći izazov. I dalje smo u igri za dva trofeja i borićemo se do kraja za svaku loptu.

Brzo se uklopio u ekipu i dobrim partijama dobio poverenje šefa Stanojevića.

- Pratio sam svaku utakmicu koju sam mogao dok sam bio u inostanstvu. Ima i nekoliko igrača koji su bili tu i kada sam ja bio tako da mi nije problem da se uklopim. Imam iskustva iz prvog mandata i iz inostranstva i došao sam da na najbolji način pomognem ekipi, kada se to bude tražilo od mene.

Ovo je tvoj prvi gol po povratku u Partizan.


- Drago mi je naravno da sam postigao gol kada se lomila utakmica, ali meni je uvek bilo najvažnije da pobeđujemo, a ko će dati gol je potpuno nevažno.

Priznao je da ga finiš sezone podseća na 2017. godinu kada je sa Partizanom osvojio duplu krunu.

- Da, dosta toga je sličnog. I tada smo verovali da možemo do titule. Jedino što mogu da obećam je da će cela ekipa dati sve od sebe da dođemo do našeg cilja.

- Mi pre svih imamo nas! Jedemo isti hleb i zavisimo jedni od drugih. Da nije tako, ne bismo bili ni blizu uspešni i ja ne vidim da može ili sme biti drugačije!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

.

Komentari (1)

Loading
zenga

02.05.2022 22:46

ja mislim da ti neznas sta govoris od vas nista ne zavisi zvezda sve drzi u svojim rukama ,a ti i mnogi bi mogli malo u skolu da se opismenite ,nekad vas je slusat tako jadno ko da nemate ni 6 razreda