POTPISAO! U Humskoj ispravljaju NEPRAVDU - Partizanov do KRAJA KARIJERE!

Autor:

Sport

23.04.2022

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta će na njegove reči reći Grobari?

POTPISAO! U Humskoj ispravljaju NEPRAVDU - Partizanov do KRAJA KARIJERE!

Foto: Starsport

Nemanja Stevanović sa saigračima iz Partizana

Golman Partizana Nemanja Stevanović, jedan od miljenika Grobara, izjavio je da bi voleo da ostane u Humskoj do kraja karijere, čime bi bile ispravljene "nepravde" koje je doživeo u svom voljenom klubu.

Želim da završim karijeru u Partizanu, to ljudi u klubu znaju. Voleo bih da svake godine igramo evropsko takmičenje, to je veliki uspeh - poručio je čuvar mreže za "Žurnal".

Stevanović deli mišljenje navijača da nikada nije dobio pravu šansu na golu crno-belih, pa ni posle sjajnih odbrana u finalu Kupa Srbije 2017. godine, kada je u finalu u Humskoj "pala" Crvena zvezda - 1:0.

Nepravda! Eto, kad sam u Partizanu, posle finala kupa i pobede nad Crvenom zvezdom pola godine bio u drugom planu i morao na pozajmicu u Rad, sa svega 11 bodova?! Bilo ih je i kasnije, ali... - dodao je Nemanja Stevanović.

Podsećanja radi, 29-godišnji golman je u mlađim kategorijama nastupao za Jedinstvo iz Malog Zvornika i Rad, seniorsku karijeru je počeo u ekipi BASK-a, a transfer u Partizan 2016. godine zaslužio je briljantnim odbranama na golu Čukaričkog tokom četiri sezone (2012-2016). Stevanović je nedavno parafirao novu dvogodišnju vernost crno-belima, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading