VEROVALI ILI NE! Aleksandar Lakazet u Partizanu...

Autor:

Sport

22.04.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari u čudu!

VEROVALI ILI NE! Aleksandar Lakazet u Partizanu...

Foto: Tanjug/AP

Pjer Emerik Obamejan je zimus napustio Arsenal, a sledeće veliko ime koje odlazi je Aleksandr Lakazet. Njemu ističe ugovor i već je najavio da pregovara sa drugim klubovima i da će bez obeštećenja da napusti severni London.

Legenda i bivši napadač Aston Vile Gabrijel Agbonahlor koji dana radi kao stručni konsultant je ktritikovao Lakazeta i nekako u priči pomenuo i Partizan?!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Lakazet

- Bezobrazluk! Ako mu se igra Liga šampiona, jedino gde može da je igra su Partizan iz Beograda ili Panatinaikos. U nekom velikom klubu je sigurno neće igrati jer ne može ‘vola da ubode’. Uvreda je za Arsenal ta njegova smelost da u ovom trenutku priča o fudbalu u Ligi šampiona dok igra tako slabo. Mislim da bi trebalo da se izvini navijačima Arsenala. Da ume da postigne gol, možda bi igrao Ligu šampiona sa Arsenalom- rekao je Agbonahlor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading