PROBLEMI PRED EVROPU: Rasprodaja u Humskoj! Hoće li neko ostati?

Autor:

Sport

08.01.2022

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan, aktuelni lider Super lige Srbije u fudbalu, nalazi se pred "vrućim letom".

PROBLEMI PRED EVROPU: Rasprodaja u Humskoj! Hoće li neko ostati?

Foto: Starsport

Ekipa trenera Aleksandra Stanojevića nakon prvog dela šampionata ima pet bodova više u odnosu na "Večitog rivala" i u prolećne borbe ulazi sa znatno većim šansama u borbi za šampionski pehar koji pune četiri godine "stanuje" u komšiluku.

I pored rezultatskih uspeha prethodne jeseni, niko u rukovodstvu kluba iz Humske ulice ne može biti miran. Naime, čak 12 fudbalera Partizana već sada ima pravo da pregovara sa drugim, zainteresovanim klubovima, tako da će crno-beli u evropske kvalifikacije narednog leta ući sa znanto izmenjenim sastavom.

Od igrača koji čine okosnicu tima trenera Stanojevića, slobodni u izboru nove sredine već sada su Bibras Natho, Ivan Obradović, Miloš Jojić, Lazar Marković, Aleksandar Miljković i Slobodan Urošević. Kada se njima pridodaju Lukač, Miletić, Ostojić i Stevanović, jasno je da će predstojeće leto biti više nego turbulentno kada je tim iz Humske ulice u pitanju.

Rukovodstvo Partizana nalazi se pred teškim zadatkom...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading