PREOKRET NA POMOLU: Levandovski DOBIJA Zlatnu loptu?

Autor:

Sport

01.12.2021

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel Mesi je dobio svoju sedmu Zlatnu loptu, a mišljenje mnogih da je ove godine nju više zaslužio Robert Levandovski.

PREOKRET NA POMOLU: Levandovski DOBIJA Zlatnu loptu?

Foto: Tanjug/AP

Robert Levandovski

Levandovski je drugu godinu u nizu igrao fantastičan fudbal, a na njegovu nesreću Zlatna lopta za prošlu godinu nije dodeljena zbog koronavirusa.

- Čast je takmičiti se sa tobom, Roberte. Mislim da si zaslužio nagradu prošle godine - rekao je Mesi poljskom fudbaleru.

Ipak, postoji šansa da ova nepravda bude ispravljena i Levandovski na kraju i dobije Zlatnu loptu za prošlu 2020. godinu.

To je potvrdio prvi čovek "Frans fudbala" Paskal Fer, koji se osvrnuo na ideju naknadne dodele nagrade Levandovskom za 2020. godinu.

- Sistem glasanja za Zlatnu loptu je demokratski. Čak 170 ljudi je glasalo za Mesija. Ja bih izabrao Levandovskog, ali i Mesi zaslužuje nagradu - rekao je Fer, pa dodao:

- Ono što je Mesi rekao je veoma lepo, ali ne treba da donosimo odluke prebrzo. Ipak, trebalo bi da razmislimo o tome i hoćemo svakako. Ne možemo da budemo sigurni da li bi Levandovski osvojio Zlatnu loptu prošle godine. Nije bilo glasanja, ali iskreno, sigurno bi imao dobre šanse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading