POLICIJA DEPORTOVALA DELIJE: Haos u Danskoj!

Autor:

Sport

21.10.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras se odigrava treće kolo grupne faze Lige Evrope u kojem će beogradska Crvena zvezda odmeriti snage na gostovanju Midtjilandu u Herningu - Danska.

Republika

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde

 

Stoga se očekuje se da na tribinama "MHC arene" bude oko 1500 pristalica crveno-belih. A jedan navijač Zvezde je pokušao da do Herninga stigne iz Beograda. 

Kako javlja “Telegraf”, Lazar Krstić deportovan je sa aerodroma u gradu Bilundu.

On je ka Skandinaviji krenuo iz Budimpešte. Kod sebe je imao pasoš, kartu za utakmicu i potvrdu da je dva puta vakcinisan.

Ipak, to nije bilo dovoljno da ga danska polcija pusti u zemlju, a obrazloženje je bilo da je opasan po javno zdravlje tamošnjeg stanovništva i da nema posao u ovoj zemlji.

- Odmah su mi dali ovaj papir i rekli da ne može turistički da se uđe u zemlju i odmah su me bacili u avion nazad za Budimpeštu. Vakcinisan sam, imam dve doze Astra Zeneke, nudio sam i da se testiram, ali nisu mi dali - rekao je Lazar Krstić.

 

 

Podsetimo se, tamošnja policija je takođe uputila poruku na ćirlici koja se odnosi na navijače Crvene zvezde koji večeras mogu prisustvovati meču. 

Meč Mitjiland - Crvene zvezde počinje od 18.45, a prenos utakmice možete pratiti na portalu Republika.rs

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading