SAMO SAT PRED POČETAK POČETAK MEČA: Danska POLICIJA odmah reagovala zbog DELIJA!

Autor:

Sport

21.10.2021

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa beogradske Crvene zvezde večeras od 18.45 protiv Midtjilanda igra meč 3. kola “F” grupe Lige Evrope. Utakmica se igra u danskom gradu Herningu.

Republika

Foto: Starsport

Delije

U ovom gradiću živi oko 47 hiljada stanovnika a utakmica se igra na stadionu "MHC arena" kapaciteta 8.000 mesta.

Od toga 1500 mesta namenjo je Zvezdinim navijačima "Delijama".

Upravo zbog toga je policija u Herningu izdala proglas na srpskom jeziku, pisano ćirilicom.

- Danska policija želi dobrodošlicu svim navijačima Crvene zvezde u Dansku i grad Herning. Policija u Danskoj želi da se utakmice odvijaju bez incidenata i da navijači imaju ugođaj i doživljaj takmičenja. Iz tog razloga, policija se zalaže da uputi i pomogne navijačima pre i u toku utakmice. Policiju ćete videti u fluorescentnim prslucima. Ako su vam potrebna uputstva ili pomoć u toku boravka van stadiona, njima se možete obratiti. Policija očekuje da ćete pratiti njihova upustva, savete ili naredbe - stoji u saopštenju.

Podsetimo se "Delijama" ovo nije prvi meč koji njihov volejni tim igra u Danskoj, Zvezda je u poslednjih 20 godina igrala još protiv Odenzea i Kopenhagena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading