MILIONERI ZAGRIZLI: Ne, nije BLEFIRAO! Lalatović potpisuje UGOVOR ŽIVOTA!

Autor:

Sport

19.12.2020

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomolu selidba u inostranstvo.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Vojvodine Nenad Lalatović

Srpski stručnjak Nenad Lalatović dobio je poziv saudijske AL Vahde, saznaje "Maxbetsport".

Bogati Saudijci neočekivano se nalaze u borbi za opstanak, pa je portugalski trener Ivo Vieira izgubio poverenje klupskih čelnika koji u Srbinu vide spas.

Lalatović je upisao brojne uspehe u klubovima u kojima je radio, a ugovor sa "lalama" ističe mu na leto 2021. godine. Ipak, teško je verovati da će mu Novosađani praviti problem, posebno u trenutku kada je dobio finansijski moćnu ponudu koja se "ne odbija".

Lalatović je do sada bio trener Srema, novosadskog Proletera, Voždovca, Crvene zvezde, čačanskog Borca, Čukaričkog i Vojvodine (ovo mu je drugi mandat). Vodio je i selekciju Srbije do 21 godine. Nikada do sada nije radio u inostranstvu. Sada je, utisak je, najbliži odlasku preko granice.

Podsetimo, Lalatović je pre desetak dana saopštio javnosti da ima ponude drugih klubova, ali su mnogi to tada protumačili kao pritisak na čelnike "novosadske stare dame" da isplate dugovanja prema fudbalerima i radnoj zajednici.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading