MATIĆ U PARIZU: Večeras počinje nova sezone Lige šampiona!

Autor:

Sport

20.10.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sveci" žele osvetu protiv Matićevih "đavola"!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vezista Mančester junajteda Nemanja Matić

Samo dva meseca od završetka prošle, počinje nova sezona Lige šampiona! Prvo kolo elitnog klupskog takmičenja vraća nam se večeras, a na programu će biti utakmice u grupama E, F, G i H. Svaki meč imaće neku svoju draž, ali sigurno da je derbi večeri susret Pariz Sen Žermena i Mančester junajteda (21.00, Arena sport 1) u prestonici Francuske na stadionu Park prinčeva.

Poslednje odmeravanje snaga francuskog i engleskog sastava bilo je 6. marta 2019. godine, kada su "đavoli" u poslednjem minutu dvomeča osmine finala pobedili u Parizu i nadoknadili minus iz prvog duela i tako prošli u četvrtfinale. "Sveci" su tada na Old Trafordu slavili sa 2:0, a u revanšu - rapsodija tima Ole Gunara Solskjera protiv ekipe Tomasa Tuhela.

Sve do nadoknade vremena, Junajted je vodio 2:1, ali PSŽ je više odgovarao rezultat jer je sa 3:2 išao dalje. Ipak, u nadoknadi vremena nakon udarca Daloa, lopta u ruku pogađa Kimpembea, a nakon gledanja VAR snimka, Damir Skomina pokazuje na belu tačku! Rašford je zatim šutirao, loptu poslao u jednu stranu, a Bufona u drugu za četvrtfinale Lige šampiona!

Zanimljivo da će Edinson Kavani najverovatnije debitovati za Mančester junajted protiv PSŽ, kluba čiji je najbolji strelac u istoriji postao prošle sezone, a u rotaciji za tim očekuje se i srpski vezista Nemanja Matić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading