PROFESOR JE DEVASTIRAO PARTIZAN: Terzić NIKAD OŠTRIJI prema Vuletiću posle "večitog" derbija!

Autor:

Sport

19.10.2020

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan i Crvena zvezda remizirali u 11. kolu Superlige Srbije sa 1:1, ali strasti se ne smiruju ni dan posle utakmice.

RepublikaFoto: Starsport
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić u loži u Humskoj tokom 163. "večitog" derbija

Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda, obratio se javnosti saopštenjem u kome kao glavnog krivca za situaciju u Partizanu apostrofira potpredsednika crno-belih Vladimira Vuletića.

Saopštenje čelnika kluba iz Ljutice Bogdana prenosimo u celosti:

- Večiti rivalitet izmedju naša dva kluba je decenijama građen između ostalog i džentlmenskim ponašanjem oba rukovodstva naših klubova. Uvek je bilo i određenog peckanja među nama, ali uvek u granicama dobrog ukusa. Nikada se ranije nije ulazilo na teren ličnih i porodičnih odnosa. Sve do pojave čuvenog profesora rimskog prava javno prokazanog kao osoba sklona nemoralu među muškim maloletnicima. Nije slučajno da Crvena zvezda i četvrtu godinu zaredom osvaja šampionsku titulu. Realno nam je sve to mnogo olakšalo nesposobno rukovodstvo Partizana predvođeno čuvenim profesorom. 

I mnogo nam je lakše kada i za verbalnog protivnika imamo čoveka bez ljudskog i muškog kredibiliteta. Profesorove reči jednostavno nemaju težinu. Rezultati još manju. 
I pored toga, kao zaljubljenik u srpski sport, ne mogu se radovati devastiranju Partizana koje iz namere ili neznanja čine profesor bluda i njegova kompanija. Nadam se da ce iskreni navijači Partizana prepoznati anomalije svog rukovodstva i okrenuti se radikalnim promenama zarad bolje budućnosti svog kluba. 
A mi iz Crvene zvezde nastavljamo da se radujemo novim titulama i utakmicama Lige Evrope - poručio je Zvezdan Terzić.

Podsetimo, remijem u Humskoj, crveno-beli su zadržali osam bodova viška na superligaškoj tabeli u odnosu na Partizan, a u četvrtak ih očekuje gostovanje Hofenhajmu na startu grupne faze Lige Evrope.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading