SJAJNA VEST ZA CRNO-BELE: Da li je on štoper za Partizan? Stanojević na POTEZU...

Autor:

Sport

10.09.2020

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za crno-bele iz Crne Gore.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Štoper Partizana Igor Vujačić izabran je u idealni tim drugog kola Lige nacija. Stameni defanzivac je bio najbolji pojedinac "sokolova" u pobedi nad Luksemburgom (0:1) koju je doneo Fatos Bećiraj golom iz penala u 93. minutu susreta.

"Grobari" se pitaju da li će Vujačić dobiti šansu i u crno-belom dresu, usled problema sa kojima se defanziva vicešampiona Srbije suočava. Naime, crno-beli su na startu Superlige Srbije primili čak sedam golova u šest kola, pa ćemo videti da li će se novi trener Aleksandar Stanojević odlučiti za kadrovske promene u tom delu tima.

Pored Vujačića i golman Crne Gore Milan Mijatović našao se u idealnom timu.

Lepo je biti u tom društvu, posebno kada vidite koji su se sve igrači, svetske zvezde, našli u timu kola. Između ostalih, tu smo golman Mijatović i ja i to nam sigurno puno znači. On je branio na vrhunskom nivou i zaslužio da se nađe u timu kola - istakao je Vujačić.

Crnogorac se nada prilici kod Stanojevića...

- Nisam dobijao šansu u Partizanu, ali radio sam vredno na treninzima, spreman sam i čekam svoju šansu. Promenio se trener i videćemo šta će biti.

RepublikaFoto: Starsport
Igor Vujačić

Što se tiče nacionalnog tima, tu najbolje sarađuje sa još jednim bivšim defanzivcem crno-belih Stefanom Savićem.

- Stefan je pre svega veliki čovek, pa onda i fudbaler. Mnogo mi je lakše kada je on pored mene. Pričali smo puno van terena, na terenu takođe i imamo stvarno dobru komunikaciju - zaključio je Vujačić.

Podsetimo, Vujačić je u Beograd došao iz Zete prošlog leta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CERKEZ

10.09.2020 14:35

Jel se on to izborio za mesto u idealnom timu na utakmici protiv Luksemburga?E takav namtreba.