NOVI SRAMAN POTEZ ČELNIKA CRNO-BELIH: Partizan slao huligane da napadnu FS Srbije!

Autor:

Sport

09.09.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči sednice Zajednice Superlige.

RepublikaFoto: Starsport
"Grobari" na polufinalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde

Čelnici Partizana ne mogu da se pomire sa svojim neuspesima, pa su tako u napad na FSS, s kojim su u ratu, poslali svoje huligane! Naime, tokom sednice Zajednice superligaša i prvoligaša ispred prostorija FSS u Staroj Pazovi pojavilo se oko 300 grobara, koji su uvredljivom parolom i pesmom podržali "rad" svoje uprave, koja se očigledno neće zaustaviti u urušavanju ugleda kluba i fudbala.

Da je ponašanje crno-belih prešlo svaku granicu, govori i podatak da je čak 35 klubova na sednici Zajednice jednoglasno osudilo poteze čelnika vicešampiona naše zemlje čiji se predstavnik nije pojavio. Nakon iznošenja stava o Partizanu, klubovi su doneli i zajedničku odluku da izraze zadovoljstvo dosadašnjim radom predsednika FSS Slaviše Kokeze i predsednika Sudijske komisije Milana Karadžića, koji su bili gosti na sednici.

Na samom kraju sednice generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović obavestio je predstavnike klubova o potpisanom ugovoru, po kojem će VAR tehnologija početi da se koristi na terenima Superlige od sezone 2021/22.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading