(FOTO) Hrvat i Srbi najbolji prijatelji u izolaciji

Autor:

Sport

20.03.2020

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaspij Aktau je pretposlednji klub kazahstanske fudbalske Premijer lige. Nakon dva-tri odigrana kola. Jer vrlo brzo je i u Kazahstanu sve stalo zbog pandemija virusa korona. Nema mrdanja, ne iz države nego ni iz stana.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanisavljević

Pre mesec dana petorica Kaspijevih fudbalera nisu se gotovo uopšte poznavali, a sada dele hranu, stan i gomilu prisilno slobodnog vremena.

Branko Čubrilo, Marko Milošević, Bojan Kovačević, Stefan Bukorac i Aleksandar Stanisavljević. Prvi je dete Hajduka, ostala četvorica srpski fudbaleri. Isti dres, ista sudbina hiljadama kilometara od kuće.

 - Imamo obaveznu izolaciju u hotelu u kom živimo. Možemo malo u šetnju. Zbog vremenske razlike pazimo da u normalno doba kontaktiramo porodice. Družimo se, gledamo filmove, igramo Fifa 20 i Counter Strike - kaže golman Milošević.

 - Nema ulaska u državu i izlaska iz nje. Ponekad izađemo u šetnju, ali svi restorani i kafići rade ograničeno. Svaki trenutak koristimo da se čujemo s porodicama putem društvenim mreža - dodao je.

Sliku druženja ovih momaka u Kazahstanu možete pogledati OVDE.

Kazahstan je zemlja od 18 miliona stanovnika, a u trenutno beleži 49 slučajeva zaraze koronavirusom bez ijednog smrtnog ishoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading