SNIMLJEN DRAMATIČAN MOMENAT: Majka spasila BEBU od OLUJNOG VETRA

Autor:

Razonoda

05.11.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatičan trenutak u kojem je mama spasila svoju kćerkicu nakon razbijanja prozora od snažnog vetra na Džersiju

SNIMLJEN DRAMATIČAN MOMENAT: Majka spasila BEBU od OLUJNOG VETRA

Foto: printskrin

Dramatičan trenutak u kojem je majka spasila svoju tromesečnu kćerkicu zabeležen je na monitoru za praćenje beba u njihovoj spavaćoj sobi. Snažan vetar je razbio prozor, a Džesika O'Rajli je brzom reakcijom uspela da sa bebom u naručju pobegne iz sobe.

Incident se dogodio u njihovom domu na Džersiju, najvećem i najjužnijem ostrvu u britanskoj skupini Kanalskih ostrva.

 

 


Kratki snimak prikazuje Rajli i njenu bebu kako spavaju, a onda ih probudi snažan vetar. Iznenada, nalet vetra razbije prozor i u sobi nastaje haos. O'Rajli je izjavila za ITV News da je imala osećaj kao da će nešto poći po zlu, a onda je puklo staklo. Srećom, majka i beba su uspele da se izvuku iz sobe i pronađu sigurnost u hotelu.

Incident je ostavio tragove u njihovoj spavaćoj sobi - stakla su bila svuda, u krevetu, na podu, na svakom koraku. O'Rajli  je dodala da je bila zahvalna što su i ona i njena beba uspele da se spasu, jer je imala osećaj kao da će se cela kuća srušiti.

Novinarka Sofi Dalson iz ITV-a izvestila je da su majka i beba na sigurnom i da su premeštene u hotel. Ovaj dramatičan događaj još jednom nas podseća na važnost reagovanja u kriznim situacijama i brige o bezbednosti u našim domovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading