SVEŠTENIK UNIŠTIO DECI BUNDEVE PRED NOĆ VEŠTICA: Besni roditelji došli pred crkvu i napali ga, a onda je učinio nešto neverovatno

Autor:

Razonoda

24.10.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uplakani mališani nisu mogli da veruju šta im je čovek učinio

SVEŠTENIK UNIŠTIO DECI BUNDEVE PRED NOĆ VEŠTICA: Besni roditelji došli pred crkvu i napali ga, a onda je učinio nešto neverovatno

Foto: x/ireneusz lara

Sveštenik Jaromir Smejkal iz češkog gradića Kurdehova uništio je izložbu bundeva koju su deca iz tog mesta postavila ispred crkve.

Verujući da čini pravu stvar sveštenik je uzeo nož i uništio je sve ono na čemu su deca danima radila.

Uplakani mališani, videvši posle škole šta je čovek uradio, tužili su ga roditeljima.

Oni tada nisu reagovali, već su pomogli deci da izlože nove bundeve. Neverovatno, ali sutradan su i one bile izrezane i uništene.

- Izlazeći iz župnog dvora u nedelju uveče ugledao sam brojne simbole satanske svetkovine Noći veštica postavljene ispred naše svetinje. Postupio sam prema svojoj veri i dužnosti oca i zaštitnika dece koja su mi poverena i uklonio te simbole - napisao je župnik rimokatoličke crkve svetoga Ivana Krstitelja.

 

 

Roditelji dece preko drugog uništavanja nisu mogli da pređu, te su otišli ispred crkve i napali su sveštenika.

Posle serije uvreda i svađa, Jaromir Smejkal nije imao drugog nego da se javno izvini za sve što je učinio, piše NY Post.

Videvši da je ceo grad ustao protiv njega, on je izjavio da bundeve nikad ne bi uništio da je znao da su ih deca postavila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

24.10.2023 13:06

Ne treba deci nuditi veštice.