ŠEST GODINA BILA U VEZI, PA SAZNALA DA JOJ JE DEČKO - BRAT! Posle šoka je donela NAJLUĐU ODLUKU

Autor:

Razonoda

04.10.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život joj je priredio najveće iznenađenje kada je upoznala ljubav svog života, ali je posle nekoliko godina doživela šok kakav se ne viđa

ŠEST GODINA BILA U VEZI, PA SAZNALA DA JOJ JE DEČKO - BRAT! Posle šoka je donela NAJLUĐU ODLUKU

Foto: pixabay.com

Da čovek nikada ne može sa sigurnošću da zna šta će mu život prirediti najbolje se vidi po primeru korisnice Reddita koja je svojom pričom podigla mnogo prašine.

Devojka koja je želela da ostane anonimna (jer živi u malom mestu u SAD i svi bi znali da je ona u pitanju) otkrila je na Redditu da je šest godina provela u vezi sa rođenim bratom!

- Kao mala sam usvojena, baš kao i on. Roditelji su nas napustili i dok smo bili bebe, poslati smo u druge porodice. Na svu sreću nismo završili na ulici. Štaviše, oboje smo imali lepo detinjstvo. On je živeo na sat vremena vožnje od mog mesta, ali smo kao tinejdžeri izlazili na ista mesta u kraju i tako smo se upoznali - započela je priču korisnica Reddita, prenosi LAD Bible.

- Ja imam 30 a moj brat 32. Ipak, ovde ću ga zvati ‘moj dečko’ jer mi je to oduvek predstavljao. Naša veza je bila i ostala savršena. U nekom trenutku, kako sam usvojena, poželela sam da saznam ko su mi pravi roditelji. Otišla sam da uradim DNK test i tada se šokirala za ceo život. On je davno uradio DNK analizu i videla sam da nam se podudaraju rezultati - kaže Redditovka.

Dok je pokušavala da shvati šta joj se upravo dogodilo, razmišljala je o svom odnosu sa dečkom/bratom.

Republika

Foto: pixabay.com

 

- On je ljubav mog života. S njim sam prvi put spavala, imali smo redovne odnose, a poslednje dve godine živeli smo zajedno. I živimo još. Nisam mu rekla za moj DNK rezultat. Samo mi prolazi kroz glavu koliko mi je ljudi pre govorilo da baš ličimo, da smo poput brata i sestre - kaže korisnica Reddita.

Njena odluka da ne kaže bratu da mu je sestra zaprepastila je sve.

“Ponavljam, on je ljubav mog života. Skućili smo se i lepo nam je. Planirali smo da ceo život provedemo zajedno. Nadam se da su rezultati testa pogrešni”, napisala je devojka.

Redditovci uglavnom nisu imali milosti prema njenom stavu da bratu ništa još ne govori:

“Iznenađena sam što si uopšte sve ovo napisala jer je i za to potrebna hrabrost. Mislim da moraš da mu kažeš istinu”

“Nisam mogao da spavam prethodne noći zbog tvog posta”

“Na planeti je sedam milijardi ljudi. Kakve su šanse da se ovo dogodi?”

“Nemoj da ti pada na pamet da nastavljaš vezu koja više nije normalna”

“Znam da ga voliš svim srcem, ali ne možete ostati u vezi”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading