OPLJAČKALA RADNJU, PA SE VRATILA PO ZABORAVLJENI TELEFON: Vlasnik ju je samo pogledao i načinio je potez koji je oduševio sve!

Autor:

Razonoda

02.10.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljačkašici je bio bitan njen telefon jer je u maski držala vozačku dozvolu i druge lične podatke

OPLJAČKALA RADNJU, PA SE VRATILA PO ZABORAVLJENI TELEFON: Vlasnik ju je samo pogledao i načinio je potez koji je oduševio sve!

Foto: fox news printscreen

Neverovatna scena odigrala se u jednoj prodavnici mobilnih telefona u Kaliforniji.

Mlađa žena Kadrijana Hol ušla je u društvu prijateljice Serenadi Benks da tobože pogleda nove modele telefona. Dok je saučesnica zamajavala radnicu, glavni mozak operacije ukrao je nekoliko telefona.

Dve žene potom su užurbano napustile radnju u koju su se pak, vratile posle samo nekoliko minuta. Dovoljno da vlasnik pozove policiju.

Kadrijana je u žurbi zaboravila sopstveni telefon koji je nehotice stavila na policu.

Čovek je u tom trenutku, potpuno mirnim tonom poručio devojci da će joj vratiti telefon samo ako ona njemu vrati sve one primerke koje je ukrala, prenosi FOX 11 Los Anđeles.

Pljačkašici je bio bitan njen telefon jer je u maski držala vozačku dozvolu sa svojim podacima. Vlasnik je prethodno naravno sve to video, slikao i poslao policiji.

Kadrijana je izvadila lažan pištolj iz torbe i dokopala se telefona, međutim na parkingu ih je zaustavila policija koja je prethodno primila poziv vlasnika prodavnice.

Devojke su sada u pritvoru i mogu iz njega jedino ako neko plati kauciju za njih od po 5.000 dolara.

Vlasnik radnje mobilnih telefona imao je zanimljivu primedbu.

- Mogle su da kupe telefone. Njihova vrednost je manja od telefona koji je u vlasništvu Kadrijane. U maski su imale dovoljno novca da sve kupe. Svašta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading