UHVAĆENI NA DELU: Momak i devojka ušli u toalet aviona, pa PRIONULI NA POSAO! Kada im je član posade otvorio vrata, NASTAO JE HAOS!

Autor:

Razonoda

12.09.2023

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu marili za to što su ih ostali putnici videli kad su ulazili u toalet, ali nisu ni očekivali da će usred akcije vrata da se otvore

UHVAĆENI NA DELU: Momak i devojka ušli u toalet aviona, pa PRIONULI NA POSAO! Kada im je član posade otvorio vrata, NASTAO JE HAOS!

Foto: X/aneystokes

Na letu iz Velike Britanije za Ibicu jedan par odlučio je da proba čari se*sa usred aviona.

Momak i devojka pokušali su da neopaženo uđu u toalet zajedno, ali su ih putnici iz zadnjih redova primetili, pa su počele interne prozivke.

Kada je zadnjim redovima prišao član posade, rekli su mu da se u toaletu dešava „nedolična akcija“ dvoje putnika.

 

 

Stjuard je prvo oklevao, možda puštajući par da u toaletu obavlja predigru, a onda im je otvorio vrata i šokirao je i njih, ali i ostale putnike!

Momak je prvi okrenuo glavu ka vratima i ljutito je usred akcije zalupio njima, dok su se ostali putnici smejali i nazdravljali im pićima.

Bilo je putnika koji su opsovali od muke, ali većina je bila raspoložena za zbijanje šala na račun para u toaletu. Snimak je postao viralan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading