UPOZNAJTE TRAMPOVOG GEJ RASISTU: "Najfabulozniji zlikovac" bezobrazno je bogat!

Autor: blic.rs, Republika

Razonoda

04.12.2017

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majlo Janopulos, kontroverzni novinar i bloger, nekadašnji urednik ultradesničarskog sajta "Brajtbart" težak je nekoliko miliona dolara.

RepublikaFoto: twitter.com/pqpolitics
Slatki gej Majlo jedan je od Trampovih "opasnih ljudi"

Za njega se može reći da je hodajuća kontradikcija. Blizak je sa pokretom takozvanih alternativnih desničara koji imaju antimigrantske, antimuslimanske, antisemitske, rasističke, antifeminističke, homofobne stavove.

On je britanski državljanin, koji živi u SAD, pa je samim tim migrant. Njegov otac je Grk, a majka Britanka sa jevrejskim korenima, a on je katoličke veroispovesti.

Homoseksualac je, a često napada druge homoseksualce koji se bore za svoja prava, a naročito transseksualce, za koje govori da su "poremećeni" i slični sociopatama.

Svoje stavove iznosi i preko društvenih medija, na kojima ima veliki broj pratilaca. Čovek koji sebe voli da zove provokatorom i "najfabuloznijim superzlikovcem".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading