SVI KAŽU DA JE NAŠA NAJATRAKTIVNIJA VODITELJKA I PITAJU SE KOLIKO JE VISOKA: Kada čuju broj VRISNU od šoka! (FOTO GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete verovati koliko je zapravo visoka Dragana Kosjerina!

SVI KAŽU DA JE NAŠA NAJATRAKTIVNIJA VODITELJKA I PITAJU SE KOLIKO JE VISOKA: Kada čuju broj VRISNU od šoka! (FOTO GALERIJA)

Foto: Vlada Maraj

Rođena u Sarajevu, 22. avgusta 1987. godine, Dragana Kosjerina je svoj životni put nastavila u Beogradu od pete godine. Sa sedamnaest godina, odlučila se za manekensku karijeru, osvajajući titulu Miss Teen 2004. godine. Međutim, kasnije je prešla na voditeljski posao, gde je postigla značajan uspeh na Radio-televiziji Srbije, vodeći popularni kviz "Ja volim Srbiju".

Put od manekenstva do voditeljstva

Kosjerina je svojom pojavom i stajlingom privukla pažnju publike, ali retko ko zna da je njena visina, koja iznosi 176 cm, dodatno naglašena nošenjem visokih potpetica. Ova činjenica često iznenađuje mnoge, jer joj daje još veću samouverenost i eleganciju na ekranu.

Ostvarene akademske ambicije

Iako je kao mlada devojka sanjala o karijeri stomatologa, Dragana je diplomirala na Fakultetu za kulturu i medije, a potom završila master akademske studije pri UNESCO katedri za kulturnu politiku i menadžment pri Univerzitetu umetnosti u Beogradu. Ova neobična kombinacija interesovanja svedoči o njenom širokom spektru interesovanja i ambicijama, piše "Blic".


Privatni život i uticaj na javnost

Kosjerina je poznata po svom prirodnom izgledu i šarmu koji osvaja publiku. Njen uticaj na javnost se ogleda u tome što inspiriše mnoge mlade devojke da budu samouverene i hrabro koračaju ka ostvarenju svojih snova, bez obzira na prepreke koje se mogu naći na tom putu. Svakodnevnim radom, a i pojavom na televiziji, ona ostavlja pozitivan utisak i inspiriše publiku da slede svoje snove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading