OVOG DOKTORA JE UPECALA JELENA JANKOVIĆ: Sa njim ima ćerku UNU, a u vezu se umešao i NOVAK ĐOKOVIĆ (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo je krila svoju intimu.

OVOG DOKTORA JE UPECALA JELENA JANKOVIĆ: Sa njim ima ćerku UNU, a u vezu se umešao i NOVAK ĐOKOVIĆ (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Jelena Janković, jedna od najvećih srpskih teniserki, zakoračila je u novu životnu fazu nakon što je okončala svoju tenisku karijeru 2022. godine. Iako je dugo čuvala privatnost, javnost je sa oduševljenjem dočekala vest o njenom zaljubljivanju u doktora Branka Baraća, čija je ljubavna priča postala predmet interesovanja medija.

Upoznavanje tokom pandemije

Zanimljivo je kako su se Jelena i Branko upoznali tokom pandemije korona virusa, a ključnu ulogu u njihovom susretu imao je niko drugi do Novak Đoković. Na "Adria Tour-u", Jelena je ponovo stala na teniski teren i tu je počela njena romantična priča. Kada je saznala da je Novak pozitivan na koronu, odlučila je da se testira, a upravo tada je upoznala doktora Branka Baraća.

Branko Barać, asistent doktor specijalista interne medicine - reumatolog iz Beograda, zaposlen je na Institutu za reumatologiju, gde se ističe svojim stručnim znanjem. Godine 2018. odbranio je doktorat na temu "Uloga se*sualnih steroidnih hormona u akutnom infarktu miokarda kod muškaraca starijih od 40 godina". Njegova posvećenost medicini i dodatno obrazovanje na brojnim kursevima i radionicama, posebno za upotrebu ultrazvuka, govore o njegovom profesionalizmu i posvećenosti struci, piše "Nportal".

Foto: Instagram

Branko Barać je asistent doktor specijalista interne medicine


Od ljubavi do roditeljstva

Nakon što su započeli romansu, Jelena i Branko su u aprilu 2021. godine postali roditelji devojčice, što je za njih predstavljalo prekretnicu u životu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading