MARIJI JE PROŠLE GODINE UMRLA BEBA U STOMAKU, GRCALA JE U SUZAMA, A SADA: Jednom FOTOGRAFIJOM je sve raznežila, svi joj ČESTITAJU (FOTO)

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

13.03.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ogromne tragedije, sreća je zakucala na vrata.

MARIJI JE PROŠLE GODINE UMRLA BEBA U STOMAKU, GRCALA JE U SUZAMA, A SADA: Jednom FOTOGRAFIJOM je sve raznežila, svi joj ČESTITAJU (FOTO)

Foto: instagram/printscreen/marijamandic58

Marija Mandić

Tiktokerka i influenserka Marija Mandić je pre godinu dana izgubila bebu u devetom mesecu trudnoće. Njen gubitak je tada potresao celu naciju jer je do tada sve do detalja o trudnoći delila sa svojim pratiocima.

- U katastrofalnom sam stanju, teško je pa je teško. Sada ću ispirčati sve što imam, što se povlačenja sa društvenih mreža sama ću o tome odlučivati, nemojte to da komentarišete. Hoću da kažem trudnicama da se ne plaše, da ne slušaju tuđe priče. Ja sam imala zakazano CTG 13. a 15. mi je bio termin porođaja. 12. sam bila u selu, sve je bilo dobro, beba se mnogo pomerala i tu noć je bilo sve okej. Ujutru sam došla na CTG, a beba se taj dan nije pomerala, nisu mogli da je nađu. Dali su mi slatko, misleći da se beba sakrila ali se tada ništa nije desilo - ispričala je Marija tada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maka (@marijamandic58)

- Celu moju trudnoću je sve bilo u redu, i sa plodovom vodom. Pretpostavili su da je pupčana vrpca jer nema šta drugo. To je bilo oko 12 popodne, u pola 1 sam dobila prvu tabletu za otvaranje. Posle sam dobila i drugu, posle nekog vremena su mi krenuli bolovi, međutim oko 11,12 krenuli su jači bolovi. Koliko god da mi je teško, još teže mi je da dobijam pitanja "Šta se desilo sa bebom, jesi li se porodila" itd. Uglavnom ukoliko niste shvatili, beba je već umrla u meni, nije bila živa - dodala je. 

Tada su joj mnoge žene pružile punu podršku i bile uz nju kada joj je najviše trebalo. Ipak ono što je sve zanimalo jeste, da li će se Marija uskoro odlučiti za drugu bebu. 

Za osmi mart sve sve iznenadila

Republika

Foto: instagram/printscreen/marijamandic58

Marija je ovom fotografijom potvrdila trudnoću

Naime, Marija je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija gde se na jednoj jasno vidi njen trudnički stomak. 

Svi su joj odmah čestitali i poželeli sve najbolje u daljoj trudnoći. Za sada se ne zna koji je tačno mesec jer na svom TikToku još uvek nije pričala ništa na ovu temu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading