RODILA JE TROJKE, A ONDA IZNENADA PREMINULA 10 DANA KASNIJE: Niko nije znao zbog čega, sve dok njen MUŽ nije ovo našao u TORBI

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je pronašao to u njenoj torbi, sve mu je bilo jasno.

RODILA JE TROJKE, A ONDA IZNENADA PREMINULA 10 DANA KASNIJE: Niko nije znao zbog čega, sve dok njen MUŽ nije ovo našao u TORBI

Foto: youtube/printscreen/PeoplesListABC

Kesi i Džoi su se radovali dolasku novih članova porodice, ali su se suočili sa neočekivanim izazovima. Nakon što su trojke stigli na svet, Kesi je imala zdravstvene probleme koji su doveli do tragedije. Dok su još bili u bolnici, lekari su otkrili da je Kesi imala krvni ugrušak u plućima, ali se ubrzo nakon porođaja osećala bolje. Međutim, samo deset dana nakon što su čudesne trojke rođene, njihov život se u trenu promenio.

Borba sa zdravstvenim problemima


Ispostavilo se da je Kesi uzimala lekove protiv zgrušavanja bez ičijeg znanja, što je Džoi i našao u njenoj torbi, a imalo je poguban efekat u kombinaciji sa hormonima i lekovima posle porođaja. Ova neočekivana situacija je dovela do tragičnog ishoda i ostavila Džoija samog, u žalosti, da odgaja petoro dece kao samohrani otac. Kako navode iz organizacije "March of Dimes", krvni ugrušci se češće javljaju tokom trudnoće kako telo ne bi gubilo previše krvi tokom porođaja, a lekari ne preporučuju uzimanje lekova protiv zgrušavanja u tom periodu.

Foto: shutterstock

Žena preminula 10 dana nakon porođaja zbog korišćenja lekova koji joj nisu bili prepisani


Nakon gubitka Kesi, Džoi se suočio sa izazovom da odgaja petoro dece, od kojih su dvoje stariji, a troje su novorođenčad. Međutim, zajednica je pružila podršku ovom samohranom ocu, pokazujući veliko razumevanje i spremnost da pomognu. Džoi je istakao da mu je podrška okoline bila od neprocenjive važnosti u teškim trenucima.

Sećanje na Kesi će zauvek biti prisutno, a Džoi je istakao da će nastaviti da se bori i da pruža ljubav i podršku svojoj deci, čuvajući uspomenu na svoju voljenu suprugu.

- Morate biti tu za svoju decu. Ne možete tek tako odustati kada znate da petoro male dece zavisi od vas. Sada svu svoju pažnju i odgovornost poklanjam ovim malim bićima, kroz njih sada živi sećanje na njihovu majku - rekao je Džoi, piše "Najzena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading