CELOJ PORODICI JE POSLAO SLIKU ŽENE KOJA SE TEK PORODILA: Nije obratio pažnju na jedan DETALJ, osramoćena za CEO život! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž je poslao njenu fotografiju iz porođajne sale, a tamo se sve jasno videlo.

CELOJ PORODICI JE POSLAO SLIKU ŽENE KOJA SE TEK PORODILA: Nije obratio pažnju na jedan DETALJ, osramoćena za CEO život! (VIDEO)

Foto: TikTok/ wenfreed

Žena se tek porodila

TikTok je postao platforma za deljenje svih vrsta trenutaka, a jedan nedavni video koji je postavila korisnica Vendi Fred privukao je dosta pažnje. U kratkom klipu, ona otkriva kako je njen suprug uzbuđeno poslao članovima porodice fotografije njihovog novorođenčeta i nje napravljene u porođajnoj sali, a da nije shvatio da ona i dalje nosi bolničku haljinu, ostavljajući je otkrivenu ispod struka. Video ima više od 715.000 pregleda i izazvao je lavinu reakcija drugih korisnika.

Neki su pokušali da uteše ženu rekavši: "Bar sada zna da je deo porodice." Šaljive razmene su se nastavile kada je druga korisnica humoristično rekla: "Odmah bih ubila svog muža," što je navelo druge majke da podele svoja iskustva.

Jedna majka je ispričala kako je hitno prebačena na carski rez, a njen suprug je svima poslao sliku njihove ćerke dok je izvlačena iz nje, sa njenim bubrezima vidljivim u pozadini. Druga je podelila da je njen suprug nesvesno uhvatio njen ranjivi trenutak dok je slikao njihovu bebu tek izvađenu, sa njenim torzom otkrivenim i spremnim za dojenje. Kako bi sprečila ponavljanje ovakvih neprijatnosti, Vendi se pobrinula da pokrije sve intimne detalje u kasnijoj fotografiji koju je podelila na TikToku - sa emotikonom.


Čudesni porođaji: Beba rođena u letu iznad okeana

U još jednoj neverovatnoj priči o porođaju, majka je rodila svoju bebu u avionu koji je leteo iznad Tihog okeana, potpuno nesvesna svoje trudnoće. Ovaj neočekivani i dramatični događaj služi kao podsetnik na nepredvidivu prirodu porođaja i neverovatne priče koje mogu proizaći iz takvih jedinstvenih iskustava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading