NA SVADBI BEZ MESA, SVI GOSTI OSTALI GLADNI? Mladu žestoko "RAZAPELI" na mrežama, hrana nije za svačiji ŽELUDAC (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

07.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti ovo nisu očekivali.

NA SVADBI BEZ MESA, SVI GOSTI OSTALI GLADNI? Mladu žestoko "RAZAPELI" na mrežama, hrana nije za svačiji ŽELUDAC (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

Venčanja su često poznata po bogatim trpezama i obilju hrane, ali venčanje Sem Kater izazvalo je burne reakcije zbog neobičnog menija.

Mlada je odlučila da se pridržava stroge i specifične dijete, što je iznenadilo i razljutilo mnoge goste, ali i praćenike na društvenim mrežama.

Republika

Foto: TikTok/printscreen

Mlada je odlučila da posluži goste samo zdravom hranom


Sem Katler, žena manekenske građe i voditeljka kanala "Fit fatal", poznata je po svojoj posvećenosti zdravom načinu života i ishrani. Na dan svog venčanja, ona je odlučila da se pridržava posebne dijete koja isključuje gluten, mlečne proizvode, šećer i jaka mesa, te uključuje sirovo povrće, smutije i školjke.

Gosti na svadbi ostali gladni
 

 

 


Pre same ceremonije, mlada je jela vegetarijanski poslužavnik sirovog povrća, a tokom dana konzumirala ostrige, avokado sa salatom i hleb bez glutena. Sama svadbena torta bila je bez glutena, mleka i šećera, a mladenci su svoje goste poslužili bezalkoholnim pićima. Osim toga, Sem je pila tablete protiv nadimanja tokom svadbe, što je takođe izazvalo pažnju i komentare.

Nakon što je mlada podelila detalje o svom neobičnom meniju na društvenim mrežama, mnogi su izrazili iznenađenje i negodovanje. Komentari su se kretali od neverice do oštrih osuda, pri čemu su mnogi izneli svoje mišljenje o takvom načinu ishrane na venčanju. Neki su čak istakli da bi ostali gladni da su prisustvovali takvom venčanju.

 

 

 - Umoran sam od ovih ljudi koji su opsednuti zdravom ishranom - glasio je jedan komentar.

- Ovo deluje kao poremećaj - dodao je drugi. 

- Zamisli odeš nekom na venčanje i on ti posluži salatu, zelene smutije i tablete protiv nadutosti - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading