"UHVAĆEN" PEDIJATAR ŠTA RADI SA DECOM PRE NJIHOVE OPERACIJE: Snimak je RASPLAKAO ceo svet, roditelji ostali BEZ TEKSTA (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

29.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj snimak će vam ulepšati dan!

"UHVAĆEN" PEDIJATAR ŠTA RADI SA DECOM PRE NJIHOVE OPERACIJE: Snimak je RASPLAKAO ceo svet, roditelji ostali BEZ TEKSTA (VIDEO)

Foto: shutterstock

Pedijatar

Doktor Leandro Brandao, otorinolaringolog sa 14 godina iskustva u Brazilu, specijalizovao se za  hirurgiju. Iako je svojom profesijom morao da odvaja decu od roditelja i vodi ih u operacionu salu, on je pronašao način da ovaj traumatičan događaj učini što bezbolnijim.

Superherojski kostimi kao tajna oružja

U razgovoru za list "Aleteia", doktor Brandao otkriva da je godinama tragao za načinom da deci i roditeljima olakša ovu tešku situaciju. Pronašao je čoveka koji pravi superherojske kostime i odlučio da ih koristi kako bi decu pre ulaska u operacionu salu obukao kao male superjunake.

 

 

Ovaj jednostavan, a genijalan potez, pomogao je kako deci, tako i njihovim roditeljima da se osećaju hrabrije i snažnije u trenucima koji su puni straha i neizvesnosti. Mnogi roditelji širom planete su izazili oduševljenje, te žele da svaki pedijatar bude poput Leandra. 

Umesto da mališane vodi kroz hodnike bolnice uobičajenim putem, doktor Brandao odlučuje da zajedno sa njima šeta hodnicima kao da se spremaju za spasavanje sveta. Ovaj pristup nije samo omogućio deci da se osećaju kao superheroji, već je i stvorio posebnu vezu između doktora i malih pacijenata, umanjujući strah i stvarajući prijateljsko okruženje.

Doktor koji je osvojio svet


Snimak doktora i dece kako zajedno koračaju ka operacionoj sali obišao je ceo svet, privlačeći pažnju medija i javnosti. Leandro Brandao postao je simbol nade i hrabrosti, dok je njegov pristup lečenju osvojio srca ljudi širom sveta. Njegova posvećenost da olakša deci i roditeljima teške trenutke zaslužuje divljenje i širenje ove inspirativne priče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

29.01.2024 17:55

Bravo doktore Rasplakah se