JEDNU ROLNU TOALET PAPIRA STAVITE U FRIŽIDER: Jeftin trik koji ČINI ČUDA, najvažniji je onima koji imaju OGRANIČEN BUDŽET

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemojte se čuditi, ovo je i te kako korisno!

JEDNU ROLNU TOALET PAPIRA STAVITE U FRIŽIDER: Jeftin trik koji ČINI ČUDA, najvažniji je onima koji imaju OGRANIČEN BUDŽET

Foto: TikTok/smartfoxlifehacks

Kada čujete koliko je korisna rolna toalet papira, zažalićete što ovo niste ranije znali. U stvari, možda ćete želeti da to i sami isprobate, posebno ako imate ograničen budžet.

Korisnici TikToka pokazuju da toalet papir može pomoći u obavljanju posla kada ste u stisci i kada imate ograničen budžet, objavio je"Njujork post".

Iako to možda nije najprijatniji i prilično je neobičan prizor za svakoga ko koristi frižider, maramica u rolni upija vlagu iz vazduha koja može doprineti buđi i neprijatnim mirisima, navodi Parade.

Takođe, deluje mnogo jeftinije od tipičnih proizvoda za čišćenje koje možete koristiti za čišćenje frižidera. Preporučuje se da koristite tek otvorenu rolnu i da je stavite u zadnji deo frižidera dalje od svega što bi moglo da iscuri i bacite rolnu posle tri nedelje, uz jednu važnu napomenu - ne pokušavajte da ponovo koristite rolnu u kupatilu, upozorila je prodavnica.

Foto: TikTok/smartfoxlifehacks

Toalet papir skuplja neprijatne mirise

Iako na tržištu postoje dezodoransi specifični za frižidere, drugi načini da neutrališete smrad u vašem frižideru uključuju vanilu, talog kafe, limun i ovas.

Jedan TikToker je otkrio da smrad možda ne dolazi od misteriozne prosute ili pokvarene hrane, već pre od tacne frižidera, koji se nalazi na zadnjoj strani frižidera i sakuplja sve tečnosti koje se iscede.

Stručnjak za čišćenje je takođe preporučio čišćenje ispod i iza frižidera kako bi se osiguralo da zalutale mrvice ili smrdljive čestice koje trunu, nestanu.

U međuvremenu, druga osoba je sugerisala da bi toalet papir mogao da se koristi kao efikasan led, tvrdeći da održava hladnoću 8 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading