IMAJU VIŠE OD 50 GODINA, A IZGLEDAJU KAO DEVOJČICE: Otkrivamo TAJNE POZNATIH SRPKINJA, ove cake u negovanju NE PRESKAČU!

Autor: N.J.

Lifestyle

22.11.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

One izgledaju nikada bolje, ali imaju i svoje trikove.

IMAJU VIŠE OD 50 GODINA, A IZGLEDAJU KAO DEVOJČICE: Otkrivamo TAJNE POZNATIH SRPKINJA, ove cake u negovanju NE PRESKAČU!

Foto: N. Mutić, Instagram-marijanamateus, ATA Images

Negovan i privlačan fizički izgled možete postići lako uz prave savete i ljude koji će vam pomoći. Očigledno, sledeće dame sa javne scene uspele su da nađu svoj tim ljudi koji će im pomoći u tome. Svaka od njih svojevremeno je otkrila na koji način se neguje i kakve trikove primenjuje te održavaju fizički izgled mladolikim. Odvojili smo četiri dame sa javne scene koje izgledaju znatno mlađe, i saznali kako im to uspeva.

1. Danica Maksimović

Glumica ima 70 godina, a sinonim je za pravu lepotu koju u nekom momentu života poželi bar svaka druga žena.

- Kada sam počela da dobijam velike poslove, moje lice je svakodnevno bilo pod šminkom, sate i sate provodila sam u zatvorenom prostoru, u prašini, na probama ili uveče pod svetlima reflektora, trošila sam energiju… Pre ili kasnije čovek shvati da mora da ulaže u sebe da bi trajao. Do četrdesete, redovno sam posećivala kozmetičara, a tada su tretmani počinjali parenjem kamilicom, klasičnim čišćenjem, stavljanjem maski… Promenila sam nekoliko salona, a onda sam srela dermatologa. Ona mi pomaže da održim tonus kože i da mi lice uvek izgleda negovano i sveže. Moja koža je neverovatno nežna, prozirna… S druge strane, ta moja bebeća koža izuzetno je osetljiva, pa joj zato treba pružiti dodatnu i adekvatnu negu - rekla je ona za "Lepotu i zdravlje" pre više od decenije.

2. Marijana Mateus

Kreatorka ne pravi izuzetke kada je reč o treningu i ishrani te se opravdano može reći da ona izgleda kao prava devojčica.  Vitka figura uvek dolazi do izražaja kada je ona u pitanju. U jednom intervjuu naglašava da dobre stvari ne treba manjati, te se drži svojih bjuti proizvoda koje dugo koristi. Ona koristi dnevnu i noćnu kremu i tvrdi da ničije savete ne treba slušati jer je svako lice za sebe. Često radi masaže i hidrataciju lica.

Foto: Instagram-marijanamateus

Kreatorka Marijana Mateus

3. Lidija Vukićević

Glumica je proslavila 61. rođendan. U jednom postu na Instagramu otkrila je tajnu svog izgleda:

- Često me pitaju kako održavam istu kilažu godinama. Biću apsolutno iskrena: genetika je sigurno važna, ali ako se ne negujete, pre svega mentalno, onda je prisutno i fizičko nezadovoljstvo. Dakle morate da znate šta želite od sebe i na koji način. U teretanu ne idem, nemam ženu koja mi čisti kuću pa sam teretanu zamenila ozbiljnim fizičim radom gde aktiviram sve mišiće. Sama sam napravila listu ishrane jer se držim one Šekspirove rečenice: "Svaki organizam je vrt u kome smo mi baštovani". Vagu za merenje težine nikada u kući nisam imala. Sasvim je dovoljna garderoba da odredi da li ste dobili koji kilogram više ili izgubili. Šetam mnogo sa svojim životinjicama i pre svega život sam uzela u svoje ruke. Godinama živim isključivo po svojim pravilima, bez osvrtanja na druge. Pošto uvek postoji ono "ali", za svaki slučaj u kući imam sasvim prirodne tablete za regulisanje željene telesne težine, jer zdravlje je najvažnije i ja ga poštujem.

Foto: ATA Images

Tajna izgleda Lidije Vukićević

4. Neda Ukraden

Teško biste pogodili koliko godina ima pevačica ali tačan odgovor je 73! Neda Ukraden posvećuje pažnju svom fizičkom izgledu što uključuje zdravu ishranu, trening i negu.

- Što bi rekla Josipa Lisac: "Više sam kreme na sebe stavila, nego na kruh (hleb)". Šalu na stranu, negujem se zaista. Čisto, uredno lice, fantastične kreme, serumi, vežbe, hrana… Ako mi verujete, danas sam ceo dan na potažu od brokolija sa malo ulja od bundeve. Ja volim semenke bundeve, pa i to ulje, ceo dan to jedem. Zašto da ne? To mi je recimo jednom sedmično neki detoks, i mogu da vam kažem da mi je to divno, a pored toga volim da jedem i morske specijalitete i što više prirodnih začina, nana, ruzmarin, lovor, bosiljak - objasnila je.

Foto: Instagram.com

Kako se neduje Neda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading