PIJANA DIVLJALA U AVIONU, TUKLA OSOBLJE I RAZLUPALA TOALET: Sad ju je stigla kazna i rečenica zbog koje će je biti sramota dok je živa

Autor:

Lifestyle

25.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka dvoje dece koja je napravila skandal na letu za Antaliju suočila se sa posledicama svog neprimerenog ponašanja.

PIJANA DIVLJALA U AVIONU, TUKLA OSOBLJE I RAZLUPALA TOALET: Sad ju je stigla kazna i rečenica zbog koje će je biti sramota dok je živa

Foto: Facebook-McCarroll

Zbog skandaloznog ponašanja tokom leta za Antaliju Heder je određena kazna

Socijalna radnica Heder En Mekerol (38) zauvek će pamtiti let avionom za Antaliju, jer će morati da odleži četiri meseca u zatvoru zbog, najblaže rečeno, neprikladnog ponašanja.

Heder je, naime, 6. septembra prošle godine napravila haos tokom leta, jer je bila pod dejstvom alkohola. Pijana putnica tukla je kabinsko osoblje, vrištala preko interfona i razlupala toalet. Ipak, nije odmah privedena, jer je okružni sudija odobrio kauciju, s obzirom na to da je Heder majka dvoje dece i da je na saslušanju rekla da se stidi svog ponašanja.

Heder se na saslušanju izjasnila krivom, a u novembru će iznova izaći pred sud, jer je uložila žalbu na presudu – četvoromesečni zatvor i 350 evra novčane kazne.

Bez obzira na konačni ishod procesa, jedno je sigurno: zbog rečenice koju je izgovorio okružni sudija Najdžel Broderik ovoj socijalnoj radnici će crveneti obraz do kraja života.

Ističući da se bavio brojnim sličnim slučajevima, sudija Broderik rekao je Heder:

- Moram da kažem da je ovo možda najgore ponašanje na koje sam naišao.

Prema njegovim rečima, nije neuobičajeno da putnici popiju previše alkohola i da ometaju pilote i stjuardese tokom leta, ali ponašanje koje je pokazala Heder to podiže na “sasvim novi nivo”.

Advokat tužilaštva naveo je da je policiju kontaktiralo osoblje aviona i reklo da je osoba koja je identifikovana kao Heder En Mekerol počela da viče i psuje, a da pilota naziva “velikom lezbijkom”.

Uprkos tome što joj više nisu posluživali alkohol, Heder je viđena kako i dalje pije tokom leta, usput vređajući kabinsko osoblje. Kad je otišla do toaleta, iz istog su se čule psovke, a potom i kako Heder šutira vrata toaleta.

Posle toga je otišla do prednjeg dela aviona gde se uhvatila za interfon i počela da viče toliko glasno da je pilot morao da isključi interfon kako bi mogao da čuje poruke iz kontrole letenja.

Heder je potom udarila člana kabinskog osoblja u grlo, a onda je otišla do kuhinje koja se nalazi u zadnjem delu aviona, gde je napala još dva člana kabinskog osoblja. Tad je kabinska posada upozorila kapetana da im je potrebna pomoć, a on je zamolio druge putnike, policajce koji nisu bili na dužnosti, da obuzdaju vidno alkoholisanu i agresivnu Heder.

Po dolasku u Tursku osoblje je pokušalo da prebaci slučaj tamošnjoj policiji, ali je bilo jezičkih poteškoća između posade i turskih vlasti, pa su oni odbili da se time bave.

Slučaj će biti zatvoren idućeg meseca, posle odluke suda o žalbi koju je Heder uputila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading