NJENA TRANSFORMACIJA JE ZADIVILA CEO SVET: Za samo dve godine se PREPOLOVILA, tvrdi da je u ovome CAKA!

Autor: M.O.

Lifestyle

10.10.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je lepa devojka, odlučila je da drastično skine kilograme.

NJENA TRANSFORMACIJA JE ZADIVILA CEO SVET: Za samo dve godine se PREPOLOVILA, tvrdi da je u ovome CAKA!

Foto: TikTok/printscreen

slatkica

Iako postoje mnoge devojke koje su zadovoljne sa kilažom, postoje i one koje jedva čekaju da se otarase viška kilograma. 

Kiki je devojka koja je pre početka pandemije 2019. odličila da svoj život promeni iz korena, te je izbacila sve štetne navike.

Bila je svakako lepa ali višak kilograma narušavalo njeno samopuzdanjem.

 

 

- Nisam smršala samo zbog dečka. Jednostavno sam htela da izgubim taj višak. Tad sam bila sigurna da to želim, a i sad sam - napisala je u Kiki u komentarima ispod svog viralnog videa koji je prikupio skoro 770 hiljada pregleda.

Komentari ispod videa su uglavnom puni podrške i divljenja, ali kao i uvek, mora da se nađe neko ko sumnja u celu transformaciju. 

"Mislim da ovo nije ista devojka", "Nema šanse da si ovo ti", "Malo mi je teško da poverujem u ovo, ali hajde, što da ne", samo su neki od komentara korisnika koji sumnjaju u Kikinu transformaciju.

Ako želite da kvalitetno smršate, neka vam prvi korak na tom putu bude da izbacite belo brašno i beli hleb iz ishrane. 

Koliko god da je teško skinuti kilograme, jasno je da je moguće, samo je potrebna upornost. Najbolje bi bilo da se konsultujete sa nutricionistom i po vašem organizmu odaberete najbolju dijetu za vas! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading